LC Waikiki otvara prodavnicu u Blažuju

26.08.2022.

Omiljeni modni brend u našoj zemlji, LC Waikiki, otvara dvije nove prodavnice u Sarajevu u razmaku od samo nekoliko dana.

Prvo otvaranje je planirano u novootvorenom retail parku West Gate, Blažuj, Mostarsko raskršće b.b., u četvrtak, 25. augusta u 12:00 sati. Na dan otvaranja LC Waikiki nagrađuje svoje vjerne kupce sa svojom već tradicionalnom 3+1 akcijom-kupi 4, a plati 3 artikla!

Nakon samo par dana, u nedjelju, 28. augusta u 12:00 sati, planirano je novo otvaranje na lokaciji Korea Pofalići (kod Jumba). LC Waikiki je i za ovaj dan planirao 3+1 akciju.

Ova dva datuma su idealna prilika da obnovite garderobu za jesen, kao i da pripremite svoje školarce za početak školske godine. Na obje lokacije su na dan otvaranja planirane i različite aktivnosti za najmlađe, tako da se oni mogu zabaviti dok za sebe i njih kupujete modernu, udobnu, a opet tako pristupačnu garderobu iz LC Waikikija.

Ono što, uz kvalitetan turski pamuk i dobre cijene, posebno ističe ovaj brend je mnogo veći izbor različitih stilova, boja i veličina u odnosu na konkurenciju. U svakom trenutku u LC Waikiki prodavnici možete pronaći više od 40.000 artikala za bebe, djecu, tinejdžere, ali i mame i tate.

LC Waikiki – Svako zaslužuje da se dobro oblači!